Galvaniserat stål platt stång 0,5x20mm-6x90mm plåt metall remsor skurna till storlek remsor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Galvaniserat stål platt stång 0,5x20mm-6x90mm plåt metall remsor skurna till storlek remsor

Användningsområde: Tak- och fasadbeklädnad; hängrännor och stuprör; livsmedelsindustri (t.ex. spannmålsmagasin); fartygs- och flygplansbyggen; hushållsapparater;

Egenskaper: utmärkt korrosionsbeständighet; god hållbarhet och lång livslängd; miljövänlig och ofarlig för hälsan; hög robusthet; enkel hantering;

Densitet 7,85 g/cm³; Smältpunkt 1420°C; Wnr. 1,0038; EN S235JR; Elektriskt motstånd 0,15 Ω mm²/m; Värmeledningsförmåga 54 W/(m - K).

Hittade du inte de storlekar du letade efter? Ta kontakt med oss! Vi hjälper dig gärna med din förfrågan.

0,88 € Inkl. moms

0,70 € Exkl. moms

 Kundbetyg och recensioner
Nobody has posted a review yet
in this language

Viktigt: Platta stångskärningar är inte lämpliga för dekorativa eller synliga områden. Repor kan inte uteslutas. Yta av ren industrikvalitet. Klippt med giljotinsax. Inte alla plattstänger i skyddsfilm. Vänligen fråga separat om ytkvaliteten är relevant för dig - vi försöker hitta en lösning för dig.

Behöver du en annan stålkvalitet eller andra dimensioner? Vänligen skriv till oss. Vårt säljteam kommer att ge dig ett erbjudande från vårt lagerprogram eller leveransprogram :)

  • Produktionstid - ingen. Finns redan i lager.
  • Förberedelse för avsändning - 2-3 arbetsdagar.
  • Leveranstid - beroende på pakettjänst. Vänligen titta på faq.

Viktigt: Klipp till storlek med giljotinsax. Skärningstolerans +/- 2 mm.

Inte lämplig för dekorativa eller synliga områden. Ytan är av ren industrikvalitet - repor är inte uteslutna. Inte alla plattstänger i skyddsfilm. Vänligen fråga separat i förväg om ytkvaliteten är relevant för dig - vi kommer att försöka hitta en lösning.

Zink är en spröd metall. Den har god duktilitet mellan 100 och 200 °C och utmärkt formbarhet. Metallen löser sig bra i syror och alkalier. Endast zink med hög renhet reagerar inte med syror. Zink används ofta som korrosionsskydd för järn- och ståldelar. Platta stålstänger, rör och trådar är belagda med zink. Zinkbeläggningen skyddar mot väderpåverkan och korrosion.

Evek GmbH är din pålitliga leverantör av zinkplattstång. I vår onlinebutik har vi zinkplattstänger som är kapade till rätt storlek och redo för leverans. Vi ser fram emot din förfrågan och svarar gärna på ytterligare frågor du kan ha.

Plattstång av zink är en platt färdig produkt som är galvaniserad för bättre korrosionsskydd. Galvaniserad plattstång som tillverkas efter mått används främst inom byggindustrin. Plattstång i zink används ofta som tak- och fasadbeklädnad och för takavvattning (hängrännor, stuprör). Plattstänger tillverkade av legerad zink eller titanzink blir alltmer populära för dessa ändamål. Hållbarheten för dessa är ca 100 år.

Typiska användningsområden för zinkplattstänger som skurits till i rätt storlek är

  • Tak- och fasadbeklädnad;
  • Regnrännor och stuprör;
  • Livsmedelsindustrin (t.ex. spannmålsmagasin);
  • Skeppsbyggnad och flygplanskonstruktion;
  • Hushållsapparater.

Galvaniserad plattstång tillverkad efter mått kännetecknas av följande egenskaper

  • utmärkt korrosionsbeständighet;
  • god hållbarhet och lång livslängd
  • miljövänlig och ofarlig för hälsan
  • hög robusthet;
  • enkel hantering.

Från Evek GmbH kan du köpa måttbeställd galvaniserad plattstång. Vi erbjuder galvaniserad plattstång kapad efter mått och måttbeställd till ett bra pris. Kontakta oss för att få ett specialerbjudande till ditt företag.

Evek GmbH
Stahl Verzinkt Flachstange
Type
Flat bar
density
7.85 kg / dm³
Du kanske också gillar
 Reviews

Be the first to write your review !