Om oss

Början på framgång

Evek GmbH har en historia av metallhandel sedan 2008. Då var vi aktiva inom grossisthandel över hela Europa. Vårt företag började sälja online 2016. Detta innebär att våra kunder kan handla online på Evek GmbH snabbt och dygnet runt. Vi gör allt för att du ska känna dig bekväm och säker när du handlar online. Individuell support för varje kund med maximalt engagemang är hörnstenen i vår framgång.


Vårt lag

Eftersom våra kunder alltid är i förgrunden tar vi upp varje enskilt behov på ett målinriktat sätt. Vi är stolta över att vi kan sätta våra kunder i en position som är fördelaktig för dem. Vårt team på 15 anställda hanterar dina olika krav och strävar efter att göra onlineförsäljning okomplicerad och bekväm. Evek GmbH upprätthåller en öppen kommunikation med kunderna och uppnår därmed ett gemensamt mål.


Omfattande sortiment

Vi levererar pålitligt förstklassiga produkter tillverkade av koppar, aluminium, rostfritt stål, järn, mässing, zink, magnesium, titan, nickel, volfram och molybden. I onlinebutiken Evek GmbH erbjuds lakan och plattor, remsor, stavar, anoder, rör och ledningar till bra priser. Vårt sortiment inkluderar också sällsynta jordartsmetaller som skandium, praseodym, europium, yttrium, gadolinium, dysprosium, erbium och andra. Dessa är av stor ekonomisk betydelse och har blivit en oumbärlig del av tekniken. Vi ser onlineförsäljning som en lovande verksamhet med mycket tillväxtpotential. På grund av detta kommer vi att fortsätta lägga stora ansträngningar på den här verksamheten.


Företaget idag

Företaget växer ständigt och utvecklas. Antalet lager och personal ökar kontinuerligt och lagerutbudet förbättras. Vi fortsätter att utvecklas genom systematisering, förenkling och förbättring av arbetsprocesser. Vår prestanda och vår service uppfyller våra högsta krav. Det är vårt mål att tillfredsställa dig, eftersom nöjda kunder, affärspartners och leverantörer är den bästa annonsen för vårt företag. Dessutom är vi inriktade på att samarbeta med maximalt antal företag och inte se dem som konkurrenter.


planer för framtiden

Vi strävar efter att växa till det största tillverknings- och handelsföretaget. Detta uppnås genom ständig förbättring av produktions- och bearbetningsprocesserna, införande av nya högteknologiska processer i leveranser och genom utmärkt arbete av de anställda. Vi erbjuder optimala lösningar och individuell rådgivning och service för företag över hela världen. Flexibiliteten gör det möjligt för oss att arbeta nära både små hantverksföretag och stora företag.


Globalt fungerande leverantör

Eftersom vi är en global leverantör är vår försäljningsgeografi ganska omfattande och omfattar alla länder på alla kontinenter. Hos oss får du förstklassiga produkter i en mängd olika former och dimensioner. Vi garanterar dig många års erfarenhet, professionell kompetens och kvalitet utan begränsningar.


Plats

Evek GmbH är ett Tyskland baserat företag. Företaget är baserat i Mülheim an der Ruhr i västra Ruhr-området i Nordrhein-Westfalen. Företagets totala yta är cirka 800 kvadratmeter. Företaget har gaffeltruckar och är utrustat med en bandsåg, plåtsax och ett plasmaskärningssystem. Vårt företag skräddarsys individuellt efter dina behov.

Vi ser fram emot dina frågor och en spännande framtid med dig.