15-7 Mo Legering 15-7 Plåt 0,41-4,75mm 1,4574 Plåt AMS 5520 Skuren till storlek 100-1000mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PH15-7 Mo legering 15-7 plåt 0,41-4,75 mm 1,4574 plåt AMS 5520 skuren till storlek 100-1000 mm

  • Användningsområden: Produktion av detaljer som arbetar vid höga temperaturer i aggressiva miljöer. Ringar, fjädrar, membran, munstycken och andra komponenter inom flyg- och rymdindustrin.
  • Egenskaper: god korrosionsbeständighet; god hållfasthet och hårdhet; utmärkt slitstyrka.
  • Behöver du andra stålsorter eller dimensioner? Vänligen kontakta oss. Vårt säljteam kommer att ge dig ett erbjudande från vårt lagerprogram eller leveransprogram :)
  • Hittar du inte de storlekar du behöver? Hör bara av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med din förfrågan

3 477,00 € Inkl. moms

2 781,60 € Exkl. moms

 Kundbetyg och recensioner
Nobody has posted a review yet
in this language

Tolerans för längd +/-2mm

Behöver du en annan stålkvalitet eller dimension? Vänligen kontakta oss. Vårt säljteam kommer att ge dig ett erbjudande från vårt lagerprogram eller leveransprogram :)

Toleransen för bredden och längden på ett plåtämne är +/-2 mm Viktigt: Plåtämnen är inte lämpliga för dekorativa eller synliga områden. Repor är inte uteslutna. Yta av ren industriell kvalitet. Klippt med giljotinsax. Inte alla plåtar i skyddsfilm. Vänligen fråga separat om ytkvaliteten är relevant för dig - vi kommer att försöka hitta en lösning för dig.

  • Produktionstid - 5-7 veckor.
  • Förberedelse för avsändning - 2-3 arbetsdagar.
  • Leveranstid - beroende på pakettjänst. Vänligen ta en titt på vår FAQ.

Rostfritt stål 1.4574, även känt som martensitiskt rostfritt stål, är en legering med hög halt av krom och nickel och låg halt av kol och mangan. Denna legering erbjuder god korrosionsbeständighet i många miljöer, särskilt i milt korrosiva och sura miljöer.

På grund av sin goda hållfasthet och hårdhet är rostfritt stål 1.4574 lämpligt för applikationer som kräver mekanisk hållfasthet och slitstyrka. Det har också måttlig värmebeständighet, vilket gör det lämpligt för användning i miljöer med måttliga temperaturer.

Evek GmbH Online Shop erbjuder materialet 1.4574 och internationell leverans. Som en pålitlig leverantör av olika material skickar vi säkert och enkelt.

Bearbetbarheten hos rostfritt stål 1.4574 är acceptabel, men kan kräva speciella bearbetningstekniker på grund av dess hårdhet. Svetsning är möjlig, men förvärmning och efterbehandling kan krävas för att undvika problem som sprickbildning.

15-7 PH kännetecknas av:

  • God korrosionsbeständighet;
  • god hållfasthet och hårdhet
  • utmärkt slitstyrka;

Tillämpning - tillverkning av delar som arbetar vid höga temperaturer i aggressiva miljöer. Ringar, fjädrar, membran, munstycken och andra komponenter inom flyg- och rymdindustrin.

Om du vill köpa 15-7 PH har du kommit till rätt ställe. Evek GmbH har ett bra pris för olika material och kommer att göra ett bra erbjudande på begäran om du inte har hittat den önskade produkten.

Evek GmbH
Edelstahl Blech 15-7alloy
Type
sheet
material
stainless steel
US
S15700
Legering
PH 15-7
Du kanske också gillar
 Reviews

Be the first to write your review !