Haynes® 230 stång 2.4733 Legering 230 rund stång 6,6-152,91mm N-06230
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

Haynes® 230 stång 2.4733 Legering 230 rund stång 6,6-152,91mm N-06230

  • Användningsområden: Flyg- och rymdindustrin, kemisk industri, tillverkning av värmeväxlare;
  • Egenskaper: utmärkta mekaniska egenskaper; utmärkt oxidations- och korrosionsbeständighet; hög hållfasthet vid höga temperaturer; god värmeledningsförmåga.
  • Behöver du en annan stålsort eller dimension? Vänligen kontakta oss. Vårt säljteam kommer att ge dig ett erbjudande från vårt lagerprogram eller leveransprogram :)
  • Hittade du inte de önskade storlekarna? Ta kontakt med oss! Vi hjälper dig gärna med din förfrågan

2 301,88 € Inkl. moms

1 841,50 € Exkl. moms

Minsta antal för beställning av den här produkten är 5.
items sold
 Kundbetyg och recensioner
Nobody has posted a review yet
in this language

Tolerans för längd +/-2mm

Behöver du en annan stålkvalitet eller dimension? Vänligen kontakta oss. Vårt säljteam kommer att ge dig ett erbjudande från vårt lagerprogram eller leveransprogram :)

  • Produktionstid - 5-7 veckor.
  • Förberedelse för leverans - 2-3 arbetsdagar.
  • Leveranstid - beroende på pakettjänst. Vänligen ta en titt på faq.

Haynes® Alloy 230, även känd som 2.4733, är en höglegerad nickel-krom-tungstenlegering med utmärkta mekaniska egenskaper och enastående oxidations- och korrosionsbeständighet. Denna legering används ofta för högtemperaturtillämpningar, t.ex. inom flyg- och rymdindustrin, den kemiska industrin och vid tillverkning av värmeväxlare.

Legering 230 kännetecknas av hög hållfasthet vid höga temperaturer och behåller sin strukturella integritet även vid långvarig exponering för aggressiva miljöer. Den tål temperaturer på upp till 1200°C och är särskilt lämplig för applikationer som kräver en kombination av styrka, motstånd och värmeledningsförmåga.

Haynes® Alloy 230 har dessutom god svetsbarhet och formbarhet, vilket gör den lätt att tillverka i olika former och konstruktioner. Sammantaget är denna legering ett utmärkt val för krävande högtemperaturmiljöer där tillförlitlighet och prestanda är avgörande.

Evek GmbH Online Shop erbjuder materialet 2.4733 och internationell leverans. Som en pålitlig leverantör av nickellegeringar skickar vi säkert och enkelt.

Det huvudsakliga användningsområdet för Haynes 230 är tillverkning av olika delar till gasturbiner. Denna kvalitet används också för att tillverka värmeväxlare och komponenter för högtemperaturugnar.

Legering 230 kännetecknas av

  • utmärkta mekaniska egenskaper;
  • utmärkt motståndskraft mot oxidation och korrosion;
  • hög hållfasthet vid höga temperaturer
  • god värmeledningsförmåga.

Om du vill köpa Haynes 230 har du kommit till rätt ställe. Evek GmbH har ett bra pris för nickellegeringar och kommer att göra ett bra erbjudande på begäran om du inte har hittat den produkt du letar efter.

Evek GmbH
Haynes 230 Alloy Stange
Type
Round bar
material
Nickel alloy
Material number
2.4733
Legering
230
Du kanske också gillar
 Reviews

Be the first to write your review !